STIJLDANS

Dansles is meer dan alleen pasjes leren. Het is ook andere mensen ontmoeten, communiceren via beweging en door inspanning ontspanning bereiken. Niet stijf en statig maar in een modern jasje gegoten op zowel authentieke als eigentijdse muziek.

U leert de bekende stijldansen als de Engelse Wals, Quickstep, Cha Cha, Jive en Tango, maar u leert ook de Discofox. In elke dans leert u enkele combinaties, zodat u zich op elke dansvloer goed kunt redden. Na 10 lesweken zwiert u over de vloer.

WANNEER STARTEN WE?
De nieuwe danscursussen starten in de week van 20 maart 2023. Een danscursus bestaat uit 10 danslessen van een uur. U krijgt daarnaast ook een thema week (workshops en themafeesten), het afdansen en een eindfeest. Voor alle beginners cursussen is de eerste dansles is een gratis proefles.

De zomercursussen starten in de week van 19 juni en 10 juli 2023. Een zomercursus bestaat uit 3 danslessen van een uur. Zo kunt u ook andere dansstijlen eens uitproberen. Een zomercursus heeft geen proefles.

Hebt u in het verleden al danslessen gevolgd en wilt u dit weer oppakken? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Vul dan ons contactformulier in en dan nemen wij zsm contact met u op. We adviseren u welk groep het meest passend  is.

DANSAVONDEN

Elke zaterdagavond van 21.00 uur tot 23.00 uur organiseren we een dansavond. Een gezellig avondje uit met heerlijke muziek en natuurlijk een ideaal moment om het geleerde in de praktijk te brengen! Klik hier voor meer informatie.

START MAART

STIJLDANS BEGINNERS
dinsdag   21.00u – 22.00u
zaterdag   19.00u – 20.00u

Klik hier voor alle danslessen.

MISSCHIEN OOK LEUK VOOR JOU?

SALSA
ZUMBA FITNESS
SOLO LATINO