Welkom

ZIN OM TE GAAN DANSEN?

Heb je interesse in dansen dan ben je op het juiste adres. Wij verzorgen dansles in diverse dansstijlen voor jong en oud.

OPEN DAG – 4 SEPTEMBER 2022

Op zondag 4 september 2022 van 15.00u – 18.00u organiseren we een Open Dag en aansluitend een gratis dansmatinee (dansavond) tot 21.00u.

Tijdens de Open dag verzorgen we diverse workshops en demonstraties. Iedereen is van harte welkom om te komen kijk, om mee te komen dansen bij de workshops en om gezellig bij te kletsen.

Wil jij weten wanneer welk workshop en/of demonstratie is? Kijk dan snel naar de timetable. Klik hier.

START NIEUWE LESSEN

In de week van maandag 5 september begint het nieuwe dansseizoen. Het voorlopige lesrooster en lesweek indeling staat online! Kan u niet kiezen, geen probleem… daarom is de eerste dansles altijd een proefles.

Dansstijlen

Kies een dansstijl...

Stijldans
Salsa
Discofox
Openingsdans
Senioren dans
G-dansen
High Heels
Modern Jazz mix
Zumba fitness
Bokwa fitness
Solo Latino
Country
Swingkids
Peuter- & Kleuterdans
Hiphop kids
Hiphop teens

Over ons

Sinds 1989 is dit voormalig restaurant ”t Sieske’ als dansschool in gebruik met twee prachtige zalen en een gezellig café. Kom gerust eens een kijkje nemen of een drankje doen. 

Dansen is leuk!
Al bijna 35 jaar is Dansschool Clara Lamar een vertrouwd adres voor alle dansstijlen. Van jong tot oud, van Salsa tot Hiphop, van wedstrijddanser tot recreatieve danser. Voor iedereen hebben we wel een passende dansles. 

Dansen is sport!
Naast de officiële sportstatus van de Stijldans en de Hiphop verzorgen we ook de nieuwste danstrends zoals Zumba® fitness,  Zumba® Gold en Bokwa® fitness.

Aanmelden

Meld u hier aan voor een danscursus. Wij nemen zsm contact met u op.