ZUMBA® FITNESS

Zumba® is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde dance fitness die Latijnse en internationale muziek met swingende dansbewegingen combineert. Hierdoor ontstaat een dynamisch, leuk en effectief dance fitness workout. De vrolijke en dansbare muziek, de eenvoudig uit te voeren danspasjes en bewegingen en lachende mensen om je heen maken het al heel wat aangenamer om elke keer naar een Zumba® workout te gaan. Het is zo ongelooflijk leuk!

maandag 19.30u
dinsdag 19.00u
woensdag 09.00u
donderdag 19.00u
vrijdag 09.00u
zaterdag 10.00u
zondag 10.00u

ZUMBA® GOLD

Dezelfde goede Zumba® workout als op andere dagen, echter aan het tempo en de uitleg van nieuwe bewegingen wordt extra tijd besteed zodat je nog meer rendement uit je workout krijgt.

Ook worden er wat extra mogelijkheden gegeven mochten bepaalde bewegingen moeilijk of als pijnlijk worden ervaren (bijvoorbeeld knie- en/of rugklachten).

woensdag 10.00u
vrijdag 10.00u

BOKWA® FITNESS

Bokwa® fitness is een nieuw en compleet andere benadering van groepstraining. Dansers tekenen letters en cijfers met hun voeten tijdens het beoefenen van een energieke cardio workout routine. Dit alles op actuele hedendaagse muziek.

Het concept dat geschikt is voor alle leeftijden schrijft al dansend de letters en cijfers zoals bijvoorbeeld de L, 1 en C en vele andere combinaties op de vloer.

zondag 09.00u

Een Dance fitness workout is 50 minuten.

WIST JE DAT…?

  • Zumba® fitness (2009) en Bokwa® fitness (2013) is al jaren bekend bij Dansschool Clara Lamar. 
  • Ons team is versterkt door gediplomeerde instructeurs.
  • Kies voor kwaliteit!
  • Door de jarenlange ervaring als dansdocenten zorgen we voor goede interactie tussen deelnemer en instructeur, feedback is mogelijk, vragen worden beantwoord en dansjes kunnen terplekke worden aangepast aan evt. bewegingsbeperkingen die u tijdelijk of permanent heeft.
  • Geen inschrijfgeld, geen abonnement, je betaalt enkele als je komt.
  • Instromen op elk moment!