Om jullie een handje te helpen met goede voornemens geven wij de hele maand januari leuke acties weg. Let op de website en onze social media kanalen voor alle acties!!!

Zumba® fitness is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde dance fitness die Latijnse en internationale muziek met swingende dansbewegingen combineert. Hierdoor ontstaat een dynamisch, leuk en effectief dance fitness workout. De vrolijke en dansbare muziek, de eenvoudig uit te voeren danspasjes en bewegingen en lachende mensen om je heen maken het al heel wat aangenamer om elke keer naar een Zumba® workout te gaan. Het is zo ongelooflijk leuk!

MAANDAG       19.30u – 20.20u
DINSDAG          19.00u – 19.50u
WOENSDAG     09.00u – 09.50u
VRIJDAG           09.00u – 09.50u
ZATERDAG       09.00u – 09.50u
ZONDAG           10.00u – 10.50u

Dezelfde goede Zumba® workout als op andere dagen, echter aan het tempo en de uitleg van nieuwe bewegingen wordt extra tijd besteed zodat je nog meer rendement uit je workout krijgt.

Ook worden er bij Zumba® Gold wat extra mogelijkheden gegeven mochten bepaalde bewegingen moeilijk of als pijnlijk worden ervaren (bijvoorbeeld knie- en/of rugklachten).

WOENSDAG     10.00u – 10.50u
VRIJDAG           10.00u – 10.50u

Bokwa® fitness is een nieuw en compleet andere benadering van groepstraining. Dansers tekenen letters en cijfers met hun voeten tijdens het beoefenen van een energieke cardio workout routine. Dit alles op actuele hedendaagse muziek. 

Het concept dat geschikt is voor alle leeftijden schrijft al dansend de letters en cijfers zoals bijvoorbeeld de L, 1 en C en vele andere combinaties op de vloer. 

ZONDAG           09.00u – 09.50u

WIST JE DAT…?

  • Zumba® fitness (2009) en Bokwa® fitness (2013) is al jaren bekend bij Dansschool Clara Lamar Sittard. 
  • Ons team is versterkt door gediplomeerde instructeurs.
  • Kies voor kwaliteit!
  • Door de jarenlange ervaring als dansdocenten zorgen we voor goede interactie tussen deelnemer en instructeur, feedback is mogelijk, vragen worden beantwoord en dansjes kunnen terplekke worden aangepast aan evt. bewegingsbeperkingen die u tijdelijk of permanent heeft.
  • Geen inschrijfgeld, geen abonnement tenzij je dat zelf wel wilt, je betaalt enkele als je komt.
  • Instromen op elk moment! Meld je aan voor een gratis proefles!