NIEUWSBRIEF JUNI 2023

Beste danser,

ZOMERCURSUSSEN

Ja, ook in de zomer kunt u dansen bij dansschool Clara Lamar!

Natuurlijk laten wij u niet stilzitten deze zomervakantie. Daarom hebben wij in de maanden juni en juli, diverse korte danscursussen voor beginners en voor gevorderden. Maak kennis met een nieuwe dansstijl of verbreed uw dans kennis.

Mis niet onze zomer actie!!!

    • Bij aanmelden van meerdere zomercursussen ontvangt u €5 korting op elk vervolg zomercursussen. Dus €25 voor één zomercursus, €20 voor 2e zomercursus, €15 voor de 3e, €10 voor de 4e, €5 voor de 5e en daarna is het gratis deelname voor de 6e. Dus voor €75 kunt u onbeperkt deelnemen aan alle zomercursussen!
    • Deelt u mee aan een zomercursus, dan krijgt u van ons GRATIS toegang tot de dansmiddagen & – avonden. U kunt dan gratis komen dansen op maandag, vrijdag en zaterdag. Nog meer dansplezier!!!

OPEN DAG

Op zondag 3 september 2023 van 15.00u – 18.00u organiseren we een Open Dag en aansluitend een gratis dansmatinee (dansavond) tot 21.00u.

Tijdens de Open dag verzorgen we diverse workshops en demonstraties. Iedereen is van harte welkom om te komen kijk, om mee te komen dansen bij de workshops en om gezellig bij te kletsen.

START NIEUWE DANSLESSEN

In de week van 4 september 2023 begint het nieuwe dansseizoen. Het voorlopige lesrooster en lesweek indeling staat binnenkort online! Kan u niet kiezen, geen probleem… daarom is de eerste dansles altijd een proefles.

We wensen u alvast heel veel dansplezier.

Indien je vragen hebt, mail ons gerust!

We wensen je heel veel dansplezier.

Tot dans! Dansgroetjes,

Team Clara Lamar