SALSA

Bij Dansschool Clara Lamar leer je niet alleen Salsa te dansen, maar krijg je bij de Salsa Beginners 1 ook de basis beginselen van Bachata, Kizomba en Merengue.

De focus ligt op een goede basis en connectie met je partner. Klinkt afgezaagd? Nee, want dat is wat dansen zo leuk maakt: je aandacht richten op je partner en de muziek (in tegenstelling tot hoe zat dat figuur ook weer in elkaar en wat moest hierna ook weer komen).

Vraag het maar aan iemand die al een tijdje danst: de vrolijkheid, de gezelligheid, je hebt het salsavirus zo te pakken!

WANNEER STARTEN WE?

De nieuwe danscursussen starten in de week van 20 maart 2023. Een danscursus bestaat uit 10 danslessen van een uur. U krijgt daarnaast ook een thema week (workshops en themafeesten), het afdansen en een eindfeest. Voor alle beginners cursussen is de eerste dansles is een gratis proefles.

De zomercursussen starten in de week van 19 juni en 10 juli 2023. Een zomercursus bestaat uit 3 danslessen van een uur. Zo kunt u ook andere dansstijlen eens uitproberen. Een zomercursus heeft geen proefles.

Hebt u in het verleden al danslessen gevolgd en wilt u dit weer oppakken? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Vul dan ons contactformulier in en dan nemen wij zsm contact met u op. We adviseren u welk groep het meest passend  is.

START MAART

SALSA BEGINNERS 1
vrijdag   19.00u – 21.00u

SALSA BEGINNERS 2
zondag   21.00u – 22.00u

SALSA BEGINNERS 3
zondag   20.00u – 21.00u

INTERMEDIATE
zondag   19.00u – 20.00u

Klik hier voor alle danslessen.

MISSCHIEN OOK LEUK VOOR JOU?

STIJLDANS
DISCOFOX
SOLO LATINO