SALSA

Bij Dansschool Clara Lamar leer je niet alleen Salsa te dansen, maar krijg je bij de Salsa Beginners 1 ook de basis beginselen van Bachata, Kizomba en Merengue.

De focus ligt op een goede basis en connectie met je partner. Klinkt afgezaagd? Nee, want dat is wat dansen zo leuk maakt: je aandacht richten op je partner en de muziek (in tegenstelling tot hoe zat dat figuur ook weer in elkaar en wat moest hierna ook weer komen).

Vraag het maar aan iemand die al een tijdje danst: de vrolijkheid, de gezelligheid, je hebt het salsavirus zo te pakken!

WANNEER STARTEN WE?

De nieuwe danscursussen starten in de week van 4 maart 2024. Een danscursus bestaat uit 10 danslessen van een uur. U krijgt daarnaast ook een thema week (workshops en themafeesten), het afdansen en een eindfeest. Voor alle beginners cursussen is de eerste dansles is een gratis proefles.

Hebt u in het verleden al danslessen gevolgd en wilt u dit weer oppakken? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Vul dan ons contactformulier in en dan nemen wij zsm contact met u op. We adviseren u welk groep het meest passend  is.

START LENTE

SALSA BEGINNERS 1
zondag   19.00u – 20.15u

SALSA BEGINNERS 2
vrijdag   20.15u – 21.30u

SALSA BEGINNERS 3
vrijdag   19.00u – 20.15u

SALSA INTERMEDIATE
zondag   20.15u – 21.30u

Klik hier voor alle danslessen.

MISSCHIEN OOK LEUK VOOR JOU?

STIJLDANS
DISCOFOX
SOLO LATINO