DISCOFOX

De Discofox kennen velen ook onder een ander naam, namelijk Cafédansen. Het is een swingende en vooral niet over choreografeerde dansvorm die uitermate geschikt is voor de drukkere dansvloeren en feestavonden.

Deze vorm van dansen is uiterst populair in deze regio. Vooral in Duitsland is hier een hele cult omheen ontstaan. Discofox behoort tot de categorie van Quickstep, Foxtrot, Swingfox en Discorock. Al deze dansen zijn verwant maar hebben toch hun unieke karakter.

WANNEER STARTEN WE?

De nieuwe danscursussen starten in de week van 4 maart 2024. Een danscursus bestaat uit 10 danslessen van een uur plus een thema week, het afdansen en een eindfeest. De eerste dansles is een proefles.

Hebt u in het verleden al danslessen gevolgd en wilt u dit weer oppakken? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Vul dan ons contactformulier in en dan nemen wij zsm contact met u op.

DANSAVONDEN

Elke zaterdagavond organiseren we een dansavond. Een gezellig avondje uit met heerlijke muziek en natuurlijk een ideaal moment om het geleerde in de praktijk te brengen!

START LENTE

DISCOFOX BEGINNERS
donderdag   20.00u – 21.15u

DISCOFOX GEVORDERD
donderdag   18.45u – 20.00u

Klik en vul het contactformulier in voor meer informatie.

MISSCHIEN OOK LEUK VOOR JOU?

STIJLDANS
SOLO LATINO
SALSA