Ook voor de rijpere jeugd hebben we volop mogelijkheden.  Al onze groepen zijn gemeleerd. Dat wil zeggen dat zowel ook de categorie boven 50+ zonder problemen aan alle groepen kunnen deelnemen. De breakdance en hiphop lessen zijn dan misschien niet helemaal op uw doelgroep gericht maar of het nu salsa , argentijnse tango of stijldans: u zilt zich altijd prettig voelen bij deze vormen van dansonderwijs. Van 3 tot en met 80+ mogen we verwelkomen in onze locatie's. Je bent nooit te oud om te leren. 

En laat het leren nou niet direct het doel zijn, maar de onstpannende inspanning die hier aan ten grondslag ligt. Dansen is fun! Ook als het niet meer zo goed gaat of u niet meer zo soepel bent. Een ieder danst naar eigen vermogen.

Daarnaast hebben we ook nog 2 speciale dansmiddagen voor uw leeftijdsgroep. Op maandag middag en op vrijdag organiseren we open dansmiddagen voor 50+. Met stijldans en losse dansen. Voor ieder wat wils. Kom gerust eens een kijkje nemen. Niets verplicht. van 14:00-16:30 (ma) en 13:30-16:00 (vrij) Entree 3,-

Informatie folder