Privéles

Heeft u speciale wensen of bent u gebonden aan speciale tijden dan is priveles de oplossing.

In onderling overleg kijken we dan naar uw wensen en hoeveel tijd u kunt investeren om uw wensen te vervullen.

Of het nu gaat om een eenvoudige openingsdans of om een speciale dansstijl onder de knie te krijgen, u bent altijd op de juiste plaats bij ons.

U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u realiseren. 

Ook als u nog niet exact weet wat u wenst kunnen we u een goed advies geven over wat realiseerbaar is en wat gebruikelijk is. We doen dit namelijk al meer dan 25 jaar. Vele (bruids)paren zijn u al voorgegaan!!!

Ook voor wedstrijdparen (NADB,WDC,IDO,BRADO etc) hebben we aantrekkelijke tarieven. Uit zowel binnen- als buitenland hebben we wekelijks vele enthousiastelingen die techniek en overall-performance willen bijschaven.

 

Tarief

Het tarief voor een uur priveles bedraagt 55 euro per paar. Indien een leskaart van 5 uur wordt gekocht, dan kan dit tegen het gereduceerde tarief van 225 euro.
De tarieven voor privelessen waar meerdere paren tegelijk aan deelnemen, zijn op aanvraag beschikbaar.

 

Privélessen kunnen enkel meer dan 24 uur voor de les worden afgezegd, zonder dat er kosten in rekening worden gebracht. Indien binnen 24 uur voorafgaand aan de privéles wordt afgezegd, is in principe het hele lesgeld verschuldigd. Bij bijzondere omstandigheden kan de directie, ten faveure van de klant, naar eigen inzicht hiervan afwijken.

Contact

Informatie folder