De vele dansshows die de laatste jaren op TV zijn hebben dansen een nieuwe impuls gegeven.

We starten met So You Think You can dance.
De winnaar van het eerste seizoen was een leerling van ons danssportcentrum : Ivan. De belg uit rusland danste toen op topniveau Latin (hoofdklasse) samen met de dochter van Clara.

Dit was het begin van een avontuur met vele dansshows. Zo stond Pablo een jaar later in de liveshows en vele dansers volgden met wisselend succes.
Ook de shows namen een vogelvlucht. Allerlei initiatieven volgden elkaar in hoog tempo op.

De serie die in Engeland en USA al jaren een succes werd in een nieuw jasje gegoten en ook in Nederland en Belgie op tv gebracht "Dancing with the Stars". Een van de professionals in die uitzendingen was Pascal Maassen, (die vanaf zijn 12e meer als 20 jaar bij de dansschool betrokken is geweest : eerst als danser en vele jaren als leraar). In belgie wist hij met diverse partners hoog te scoren.

Toen waren de jonkies aan de beurt.
Mike en Britt haalden vervolgens bij HOLLANDS GOT TALENT de live shows met hun Latin Show (ps ook belgen :) en Mitch and Marlijne haalden de liveshows bij Everbody Dance Now.
Ook bij de shows van Andre Rieu zijn onze dansers vaak gevraagd; of het nu optreden zijn in de Ziggo Dome of op het Vrijthof.

Vooral voor deze jonge paren was dit een opstap naar wat meer bekendheid. 

Vaak worden we nog benaderd om belangeloos initiatieven te steunen die het dansen wat meer bekendheid geven. Vaak zullen we daar ook aan meewerken, maar een afweging mbt geinvesteerde tijd en rendement blijft altijd belangrijk.