Reservering Zumba Les

Vanwege de overheidsmaatregelen voor openstelling van ons danssportcentrum is in verband met de contact tracing het noodzakelijk dat we bij elke zumba les weten wie er aanwezig was.De gegevens worden enkel opgeslagen tbv de corona maatregelen en zullen ook niet gedeeld of openbaar gemaakt worden.

Bedankt voor uw begrip en medewerking.

U mag enkel deelnemen aan een les indien u onderstaande vragen allemaal met NEE kunt beantwoorden.

1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid/vaste danspartner met koorts en/of benauwdheidsklachten?
3. Heb je het COVID-19 gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
4. Heb je een huisgenoot/gezinslid/vaste danspartner met het COVID-19 (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/ gezinslid/vaste danspartner terwijl hij/zij nog klachten had?
5. Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het COVID-19 is vastgesteld?
 
Bij de reservering kun je natuurlijk gebruik maken van je knipkaart of die-hard abonnement als dat nog geldig is. Selecteer dan bij de betaalopties voor contant.

Vanaf 1 sept werken we met het nieuwe inlog systeem van FITPRO. Daar hoef je nog 1x de gegevens in te vullen en vervolgens kun je telkens met naam en wachtwoord alles reserveren zonder iedere keer weer alle gegevens te moeten invullen.

De reservering doe je door te klikken op betreffende dag en dan te kiezen voor losse les 7,50€. Alle betalingen lopen aan de kassa van de dansschool! De aankoop op de site is alleen ter referentie.