AANMELDEN ZOMERCURSUS

Natuurlijk laten wij u niet stilzitten deze zomervakantie. Daarom hebben wij in de maanden juni, juli en augustus diverse korte danscursussen gepland. Maak kennis met een nieuwe dansstijl of verbreed uw dans kennis.

Ja, ook in de zomer kunt u dansen bij dansschool Clara Lamar!

Natuurlijk laten wij u niet stilzitten deze zomervakantie. Daarom hebben wij in de maanden juni en juli, diverse korte danscursussen voor beginners en voor gevorderden. Maak kennis met een nieuwe dansstijl of verbreed uw dans kennis.

Mis niet onze zomer actie!!!

    • Bij aanmelden van meerdere zomercursussen ontvangt u €5 korting op elk vervolg zomercursussen. Dus €30 voor één zomercursus van 4 danslessen, €25 voor 2e zomercursus, €20 voor de 3e, etc..
    • Speciale actie!!! Voor maar liefs €70 kunt u onbeperkt deelnemen aan alle zomercursussen! Deze actie is geldig voor Blok 1 en 2.
    • Doet u mee aan een zomercursus, dan krijgt u tevens van ons GRATIS toegang tot alle dansmiddagen & – avonden in de zomervakantie. U kunt dan gratis komen dansen op maandag, vrijdag en zaterdag. Nog meer dansplezier!!!
    • Tevens worden er workshops voor sommige dansavonden gepland. Deze worden apart gepubliceerd! Houd de website en Bsport goed in de gaten!
Fb-Button