ZUMBA GOLDEN GIRLS

Heb je interesse in de nieuwe Zumba Gold les op woensdag of vrijdag ochtend, vul dan a.u.b. onderstaande vragenlijst even in.
We nemen dan contact op zodra we kunnen starten.

Speciaal voor 55+'ers en 65+'ers:
Zumba Gold (Golden Girls).
Voor meer over Zumba Gold klik hier.

Adres: Rijkswegzuid 103, Sittard

 

 

Hartelijk dank voor uw donatie!

 

Namens het online team!!

 

Hier kunt u contact maken met de livestream van het DansTeam uit Sittard

Hoe beter je internet verbinding, hoe beter de video en geluid kwaliteit. Via wifi kunnen er soms haperingen ontstaan als je verbinding niet in orde is.

PS Alleen als we uitzenden is er natuurlijk beeld ;).

De Zumba Fitness Livestream is op

Maandag 18:00 Zumba Gold 19:15 Zumba Fitness
Woensdag 09:00 & 19:15 Zumba Fitness  18:00 Zumba Gold
Donderdag 19:00 Zumba Fitness
Vrijdag 09:00 Zumba Fitness
Zondag 10:00 Zumba Fitness 

Bekijk een live video van dansschoolclaralamar op www.twitch.tv

 

 

Beste medegenieters van de danssport,

Afgelopen donderdag mocht onze dansschool Clara Lamar weer haar deuren openen. Heerlijk om weer te kunnen genieten van het dansen, de lessen en onze dansleraren. Zondag, op weg naar de les, bedacht ik dat het dansgenot van mijn partner en mij echter ook een grauwe rand heeft. Want waar wij genieten, hebben Clara en André afgelopen jaar de confrontatie moeten aangaan met eerst een algehele sluiting, dan weer even open, dan weer sluiting en nu weer open maar zonder dat de bar open mag. En omdat zij zo fair zijn om na de eerste sluiting niet opnieuw lesgeld in rekening te brengen, betekent dat de facto dat er sedert begin 2020 geen inkomsten zijn geweest en nu nog steeds niets binnenkomt. Dat is toch wel heel zuur voor een echtpaar dat met een grote smile zijn uiterste best doet om het ons allen zo aangenaam mogelijk te maken.

Daarom heb ik André gisteren gevraagd of hij en Clara er mee instemmen als ik een beroep op jullie als cursisten ga doen om middels een donatie hen te ondersteunen. Want de donateursactie die ze zelf gestart waren was voor de leraren Zumba/Kids. André was aangenaam verrast. Omdat ikzelf geen facebook heb (en ook al had ik het) de cursisten van Clara Lamar waarschijnlijk niet bereik, heb ik André gevraagd om mijn oproep op de website en facebooksite van Clara Lamar te zetten.

Dus beste mede-cursisten, graag wil ik een oproep op jullie doen om onze dansschool te ondersteunen middels een financiële donatie. Maak jullie gift, groot of klein, alles is welkom, over op rekeningnummer: NL63RABO0386918341 ten name van Dansschool Clara Lamar. Ik weet zeker dat Clara en André het zeer waarderen en hun smile nog groter wordt.

Met vriendelijke groet, Paul Baur (cursist goud)

De QR codes kunt u evt scannen met de telefoon. Betalingen lopen via het IDEAL platform. 

 

 

Hier kunt u contact maken met de livestream van het DansTeam uit Sittard

Hoe beter je internet verbinding, hoe beter de video en geluid kwaliteit. Via wifi kunnen er soms haperingen ontstaan als je verbinding niet in orde is.

PS Alleen als we uitzenden is er natuurlijk beeld ;).