Algemeen

Algemeen

Algemene informatie meer info
Vragen ?

Vragen ?

Veel gestelde vragen.meer info
Email

Email

Contact gegevens en informatie aanvraagmeer info
Inschrijven

Inschrijven

meer info
Divers

Divers

Diverse informatie over de dansschoolmeer info
Lesvariaties

Lesvariaties

Hier vindt u een overzicht van de variaties die gegeven worden meer info

Dansschool Clara Lamar – voor de allerbeste dansles

Van dansen word je blij én fit. Bovendien is dansen ook gezellig en goed voor je sociale contacten. Maar wist je dat dansles ook een vorm van onderwijs is? Dat een echte dansinstructeur zelf flink wat lessen en cursussen moet volgen, voordat hij jou mag leren dansen? Dansen in een café of discotheek is leuk, maar pas op dat je geen lelijke blessures oploopt doordat je verkeerd hebt leren dansen. Om ervoor te zorgen dat jij de beste kwaliteit op dansgebied krijgt, werken de toonaangevende dansscholen van Limburg voortaan samen in Stichting Limburg Danst.
 
Limburg Danst wil dat jij het allerbeste krijgt op dansgebied. Alle instructeurs die werken bij de Limburg Danst dansscholen zijn gediplomeerd om dansles te geven door erkende Nederlandse dansopleidingen. Daarnaast voldoen de dansscholen zelf aan  diverse professionele dansnormen, zodat jij verzekerd bent van:
 

Danslessen van de beste kwaliteit

Je hebt dansles en dansles. Van goede instructeurs leer je de juiste dance-moves volgens een speciale lesmethode. Deze lesmethode zorgt ervoor dat je de dansstijl in de juiste volgorde en op de juiste manier aanleert. Leer je een beweging op de verkeerde manier aan, dan kun je een vervelende blessure oplopen tijdens het dansen. Ook ziet een gediplomeerd dansinstructeur het direct als je een beweging verkeerd doet en zal hij (of zij) je goed begeleiden om de dans snel onder de knie te krijgen. Kies dus bewust voor een gediplomeerde instructeur die weet waar hij mee bezig is. Alle dansinstructeurs van de Limburg Danst dansscholen hebben van dansen hun beroep gemaakt. Zij zijn gediplomeerd en ervaren.Zij zetten zich ervoor in om jou de allerbeste dansles te geven.
 

Een sfeervolle en veilige dansomgeving

Zit je net lekker in het ritme, glijd je opeens uit! Daar moet je toch niet aan denken als je aan het dansen bent? Jammer genoeg kan dit wel gebeuren als je danst op een vloer die hier niet geschikt voor is. Denk bijvoorbeeld aan de vloer in een café of buurtzaaltje. Je kunt je flink bezeren! Bij ‘So You Think You Can Dance?’ trainen ze niet voor niets in professionele danszalen. Een dansvloer moet namelijk voldoen aan een hele serie eisen, zodat je niet uitglijdt en je gewrichten niet te zwaar of verkeerd belast. De vloer moet geluid dempen, niet teveel glimmen en tegen een stootje kunnen. Ook zaken als verlichting en wandspiegels zijn belangrijk, niet alleen omdat ze je helpen te leren van je eigen dansbewegingen, maar ook voor een gezellige sfeer. De dansscholen die aangesloten zijn bij Limburg Danst hebben stuk voor stuk een eigen locatie met een professioneel ingerichte dansruimte. Daarbij horen ook brandveiligheid, professioneel geluid, decoratie en luchtcirculatie. Mocht er toch iets gebeuren dan is er altijd iemand aanwezig die je kan verzorgen dankzij zijn Bedrijfshulpverlening (BHV) diploma. Bij 'Limburg Danst' staan jouw dansplezier en veiligheid voorop!
 

Het breedste aanbod van dansstijlen onder één dak

Als jij gek bent op dansen, is het soms moeilijk om een dansstijl te kiezen, zoveel is er mogelijk. Geen probleem, dan leer je er toch gewoon twee… of meer? Voor de prijs hoef je het niet te laten. Weet je dat leren dansen over het algemeen een stuk goedkoper is dan andere hobby’s en vrijetijdsbestedingen?! Voor een kleine meerprijs leer je net zo gemakkelijk nog een andere dansstijl. Dat kan, want bij alle Limburg Danst dansscholen kun je kiezen uit meerdere dansstijlen. Bovendien weet je zeker dat je steeds de allernieuwste danstrends leert, want alle instructeurs worden continu bijgeschoold door het volgen van workshops en studiedagen bij bekende vakorganisaties. Kwaliteit en keuze onder één dak, dat is dubbel genieten!
 
It is time to dance! Kijk op de website www.limburgdanst.nl en check of jouw dansschool ook is aangesloten bij Limburg Danst. Alleen dan weet je zeker dat je goed danst!
 
 
 
Je herkent een dansschool van Limburg Danst aan het volgende logo:
 

Informatie folder