Openingsdans

Jullie trouwdag is de mooiste dag van jullie leven. De openingsdans is de afsluiting van het plechtige gedeelte van de dag en het begin van het grote feest. Wij helpen jullie graag om deze mooie dag helemaal onvergetelijk te maken met een prachtige, romantische, swingende, spetterende of zelfs knotsgekke openingsdans.

 

Wat kunt u verwachten?

Wij adviseren jullie bij alles wat er bij de openingsdans komt kijken. We houden rekening met de jurk, de omvang van de dansvloer, we leren jullie de maat te horen in de muziek en daar in te blijven tijdens het dansen.

Hoe je begint en afsluit is uiteraard net zo zeer van belang, dus zorgen we ook altijd voor een passend begin en einde aan elke openingsdans.

Wanneer beginnen?

Afhankelijk van hoe uitgebreid jullie de  openingsdans willen maken is het aan te raden om 2 tot 4 maanden vóór de bruiloft te starten met de eerste les. Ga daarbij uit van een uur les per een of twee weken. Vaker per week is niet aan te raden; er moet ook tijd zijn om thuis alles nog eens te kunnen oefenen! Doorgaans zijn 6 uur privéles voldoende om een dans in te studeren en goed te oefenen. Een eenvoudige dans lukt vaak in 4 uur priveles.

Willen jullie echt alles erop en eraan, dan adviseren wij om een pakket van 8 uur privéles te nemen. Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we jullie wensen bespreken.

Pakket 1:  4 lessen                                                                  € 199,-

Pakket 2:  6 lessen + Gratis generale repetitie                        € 299,-

Pakket 3:  8 lessen + Gratis generale repetitie                        € 379,-

Losse privéles     € 55,-

 

Bruilofts folder